Ernærings­rådgivning

Våre dyrepleiere og klinikkansatte er regelmessig på kurs innenfor fôring av katt og hund, og alle er lidenskapelig interessert i fôring og hva det rette fôret kan ha å si for DITT dyr.

Vårt personale har til enhver tid tilgang til den nyeste forskningen og dokumentasjonen som er gjort på fôrene vi selger, slik at du som dyreeier kan være sikker på at anbefalingene kommer fra hjertet, og at vi tar hensyn til det som er aktuelt for ditt dyr.

Vi selger fôr fra Specific og Royal Canin i både livsstadiedietter og sykdomsdietter, hvor alt fôr vi har inne har smaksgaranti - Det betyr for deg som kunde at du alltid bare kan komme tilbake til oss med fôret dersom katten eller hunden din ikke vil ha det, og få en annen fôrtype eller pengene tilbake, uten spørsmål.

I tillegg til å kunne veilede deg som eier omkring fôring kan vi også sette opp vektreduksjonsplaner for overvektige dyr, eller regne ut fôrbehov for akkurat ditt dyr i en spesiell situasjon - eksempelvis jakt, konkurranser, valp i vekst m.m

Oppsett av vektplan eller andre fôrutregninger er gratis ved kjøp av fôr hos oss.