Om oss

Her finner du informasjon om klinikkens historie, og våre medarbeidere.

Klinikken har vært i drift siden 1978, og ble nyetablert 1. januar 1999 som eget AS. Samme år flyttet vi inn i vel 200m² nye, og den gang moderne, lokaler i "Meierigården" i Steinkjer sentrum.

I 2011 pusset vi opp og utvidet klinikken, og dere møter nå en romsligere klinikk, med større muligheter både til undersøkelser, behandling og til oppfølging, hvor vi nå har et eget rom tilpasset ultralydundersøkelser, ny operasjonssal og et eget rom for tannbehandling.

IMG_2196(1)

Steinkjer Dyreklinikk har nå to konsultasjonsrom, et rom for moderne digitalrøntgen, et rom tilpasset ultralydundersøkelser, en ny operasjonssal med gassanestesi og overvåkningsutstyr, et godt utrustet laboratorium og et eget tannbehandlingsrom. Vi har også et stort oppstallingsrom for hund, med en separat og skjermet avdeling for oppstalling til katt.

Vi tar imot smådyrspasienter for de fleste typer av diagnostikk, behandling og kirurgiske inngrep. I tillegg har vi mulighet for hjemmebesøk der det er behov for det. Velkommen til oss!

Våre medarbeidere

Inga Rapp Friedl

  • Veterinær, daglig leder & klinikkeier

Kjersti Brøndbo Wettre

  • Veterinær & NMBU sertifisert terapeut i fysioterapi og rehabilitering av smådyr

Nina Bragstad

  • Klinikkassistent

Siv-Anita Timannsvik

  • Autorisert dyrepleier