Kontakt og informasjon

Vårt ønske er å hjelpe så mange som mulig. Derfor er det viktig at vi kan planlegge våre dager på en hensiktsmessig måte.

Bestingelser for bestilte timer

Avbestilling og ombooking må skje senest ett virkedøgn (24 timer) før bestilt time.

Betaling må skje samme dag, kontant eller ved bruk av kortterminal.

Vi tar Visa og Mastercard.

Det faktureres dersom det ikke møtes til bestilt time, eller for timer som omgjøres eller avbestilles etter fristen. Avbestillingsgebyr blir beregnet ut fra oppsatt tid.

Det er viktig med riktige kontaktadresser dersom du ønsker svar. Husk at dette ikke er et skjermet medium når du gir opplysninger. Vi kan derfor heller ikke benytte epost for å besvare alle forespørsler.

 

Telefon

Kommunal veterinærvakt

Adresse

Strandvegen 22A, 7713 Steinkjer

Åpningstider

Mandag
08:30 - 19:00

Tirsdag til Fredag
08:30 - 16:00

(Fredag stenger telefonen kl 15:00)

Resepter

På klinikken kan vi hjelpe deg med å få skrevet resept på medikamenter for ditt dyr. For utskriving av ormemiddel og flåttmiddel til katt og hund trenger vi vite dyrets vekt, så ha gjerne dette klart ved bestilling. Det kreves helsekontroll av dyret minimum hvert tredje år for å få resepter. Dette er for å avdekke mulige helseproblemer på et tidlig tidspunkt.

Utskriving av resept på antibiotikaholdige legemidler gjøres aldri uten en forutgående konsultasjon som avdekker at det er behov for antibiotikabehandling.

Utskriving av resept for andre sykdommer eller lidelser skjer etter veterinærens vurdering, blant annet hvor ofte en helsekontroll er påkrevd for videre utskriving av medikament. Veterinæren vil opplyse om dette før igangsettelse av behandling.

Dersom det ønskes flere uttak på samme resept må resepten hentes på klinikken, da apotekene ikke har tilgang til å gi ut mer enn én gang på sendte resepter.

Dyreklinikker og andre veterinærvirksomheter har dessverre ikke elektronisk reseptoverføring til apotek, men Steinkjer Dyreklinikk har avtale med alle apotek på Steinkjer om å kunne sende resepter direkte til apoteket, slik at du som kunde kan dra direkte på apoteket uten å hente resepten hos oss først.

For resepter på medisiner vil disse være klar til henting eller oversendes apotek fra 15:30-16:00. Husk å vær ute i god tid dersom kjæledyret ditt går på faste medisiner og du trenger ny resept.

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.